110Procent

Wij zorgen er voor dat alles voor zien is van onderhoud

Een mooie en functionele website moet natuurlijk ook goed kunnen functioneren, daarom bieden wij ook WordPress onderhoud aan. Wij zorgen er voor met ons team van experts dat jou website goed onderhouden is.

Met 24/7 support en dagelijkse back-up zorgen wij er voor dat je website altijd online is en altijd voorzien is van de juiste WordPress onderhoud. Wekelijks worden updates gedaan, hiermee zorgen wij er voor dat je de nieuwste onderdelen hebt die nodig zijn voor jou website. Bij ons onderhoud zit ook aanpassingen van de website inbegrepen. Wil je een foto veranderd hebben of je openings tijden veranderen, dan regelen wij dat gelijk voor je. Alle aanpassingen worden binnen 24 uur door gevoerd zodat je website altijd voorzien is van de juiste informatie.

Wil jij je website ook laten onderhouden, zodat je nooit meer offline bent en zodat jij en je bezoekers allemaal beveiligd zijn? Kies dan voor 110Procent Wij doen de onderhoud dan kan jij focussen op je bedrijf.

Wordpress Onderhoud

110Procent
Kwaliteit

Al onze diensten worden specifiek aangepast voor jou en jouw bedrijf, hiermee zorgen we er voor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt!

Laten we er over praten.

Heb je vragen over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen, wil je advies over wat je nou precies nodig hebt, of wil je gewoon even iets meer informatie over ons hebben? Vul dan dit formulier in en we zullen je binnen 24 uur bereiken om al je vragen te beantwoorden.