110Procent

Experts in het ontwerpen en bouwen van jou website

Waarom een
nieuwe website?

Een website is noodzakelijk voor een bedrijf, vooral nu. Iedereen is verbonden met het internet, en daardoor moet je wel makkelijk te vinden zijn voor je klanten.

Jouw website is waarschijnlijk niet geoptimaliseerd en niet meer van deze tijd, daarom zijn wij er om dit voor je te doen. Meeste web designers overzien de kleine details en halen niet het beste naar boven uit jou website. Wij doen dat wel, met onze pixel perfect aanpak zorgen door voor 110Procent te kiezen zal je er nooit spijt van hebben. Wij optimaliseren al onze websites zodat ze door elk modern apparaat dat verbonden is aan het internet bezoekt kunnen worden.

Je foto’s en teksten zullen niet buiten het kader van je website vallen, en je bezoekers zullen ook geen pijn meer aan hun ogen hebben bij het lezen van je teksten. Daarnaast met snelle laadtijden van onder 3 seconden zal je website een goeie indruk maken bij je bezoekers. Wij helpen jou hierdoor met het verbeteren van je online aanwezigheid en dit is stap één daarbij. Jij weet het en wij doen het, het is tijd om voor 110Procent te kiezen.

Website op laptop

110Procent
Kwaliteit

Al onze diensten worden specifiek aangepast voor jou en jouw bedrijf, hiermee zorgen we er voor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt!

Onze projecten

GreenYellow Website

GreenYellow

AirbnbWoning Verhuur Website

Airbnb Woningverhuur

OddityPieces Webshop

OddityPieces

MM Gevelisolatie Website

MM Gevelisolatie

Veelgestelde vragen

Er is niet een vast antwoord voor deze vraag. Onze prijzen worden bepaald aan de hand van wat er nodig is. elke ontwerp is uniek en  heeft andere onderelen nodig, daarom bouwen en ontwerpen wij een unieke website voor jou bedrijf. We zullen hierom ook  veel vragen stellen, wat jij nodig hebt bepalen en gebaseerd daarop zullen we een prijs aangeven. Onze kleinste pakket start vanaf €499,- .  Neem contact met ons op via Hallo@110Procent.nl om een gratis offerte te ontvangen.

Onze standaard tijd voor een webdesign is 2-3 weken. Dit hangt echter wel af van de hoe groot het project en hoeveel informatie wij vooraf krijgen van jou. De tijd kan heel erg verschillen als we niet de complete informatie krijgen of terugkoppeling over wat je wel en niet mooi vindt.

Absoluut! Een mobiel vriendelijkheid hebben is nu nog belangrijker dan ooit te voren. Daarom werken wij er hard aan om te zorgen dat je website op elk apparaat en elke browser er exact uit ziet zoals jij wilt.

We kunnen helpen met het onderhouden van je website of je er kan er voor kiezen om dit zelf te doen. Onze zal per uur afgerekend worden en niet maandelijks, zo betaal je alleen wanneer je ons nodig hebt en niet meer! Voor meer informatie hierover zie onze pagina over Onderhoud!

Een redelijk deel! Zoals je al zegt dit is jouw website, en jou bijdrage en meninig is curciaal bij het ontwerpen van je website. We zullen vooraf beginnen met veel vragen over wat je nodig hebt en wat je graag wilt terug zien. Samen zullen er voor zorgen  je er 110% blij mee bent!

Laten we er over praten.

Heb je vragen over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen, wil je advies over wat je nou precies nodig hebt, of wil je gewoon even iets meer informatie over ons hebben? Vul dan dit formulier in en we zullen je binnen 24 uur bereiken om al je vragen te beantwoorden.