110Procent

Wij verhogen je omzet met een betrouwbare webshop

Een webshop is je digitale winkel die 24/7 open is en in deze tijd onmisbaar als winkelier. Of het nou een juwelier is of een kledingwinkel iedereen heeft er één nodig. Daarom zorgen wij er voor dat je de omzet van zowel je webshop als winkel verhoogt.

De afgelopen jaren hebben wij heel wat webwinkels ontworpen en allemaal met duidelijk resultaat. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde en klantvriendelijke webshop waar jou klanten altijd naar toe kunnen. Onze webwinkels worden ontworpen met onze pixel perfect aanpak. Hiermee zorgen wij er voor dat jouw webshop er professioneel en betrouwbaar uitziet. Producten zijn makkelijk te vinden, en je klanten kunnen eenvoudig via de meest voorkomende betaalmethodes betalen. Al onze webwinkels kunnen gebruik maken van IDeal, Paypal, Afterpay en Creditcard.

Met onze razendsnelle hosting en laadtijden van onder 3 seconden zal je webwinkel een goeie indruk maken bij je bezoekers. Wij helpen jou met het verbeteren van je online aanwezigheid en stap één daarbij is je website. Jij weet het en wij doen het, het is tijd om voor 110Procent te kiezen.

Webshop Illustratie

110Procent
Kwaliteit

Al onze diensten worden specifiek aangepast voor jou en jouw bedrijf, hiermee zorgen we er voor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt!

Onze projecten

GreenYellow Website

GreenYellow

AirbnbWoning Verhuur Website

Airbnb Woningverhuur

OddityPieces Webshop

OddityPieces

MM Gevelisolatie Website

MM Gevelisolatie

Veelgestelde vragen

Er is niet een vast antwoord voor deze vraag. Onze prijzen worden bepaald aan de hand van wat er nodig is. elke ontwerp is uniek en  heeft andere onderelen nodig, daarom bouwen en ontwerpen wij een unieke webwinkel voor jou bedrijf. We zullen hierom ook  veel vragen stellen, wat jij nodig hebt bepalen en gebaseerd daarop zullen we een prijs aangeven. Onze kleinste pakket start vanaf €699,- .  Neem contact met ons op via Hallo@110Procent.nl om een gratis offerte te ontvangen.

Onze standaard tijd voor een webshop design is 2-3 weken. Dit hangt echter wel af van de hoe groot het project en hoeveel informatie wij vooraf krijgen van jou. De tijd kan heel erg verschillen als we niet de complete informatie krijgen of terugkoppeling over wat je wel en niet mooi vindt.

Absoluut! Een mobiel vriendelijkheid hebben is nu nog belangrijker dan ooit te voren. Daarom werken wij er hard aan om te zorgen dat je webwinkel op elk apparaat en elke browser er exact uit ziet zoals jij wilt.

Zoveel als je wilt! We zullen vooraf bespreken om hoeveel producten het gaat dit in de prijs verwerken. Wanneer de webshop af is zullen we je uitleggen hoe dit zelf kan doen of wij kunnen het voor je doen bij het onderhouden van je webshop.

We kunnen helpen met het onderhouden van je webshop of je er kan er voor kiezen om dit zelf te doen. Onze zal per uur afgerekend worden en niet maandelijks, zo betaal je alleen wanneer je ons nodig hebt en niet meer! Voor meer informatie hierover zie onze pagina over Onderhoud!

Je betaalt maar eemalig voor je webwinkel! Voor de hosting betaal één keer per jaar een eenmalig bedrag gebaseerd op wat je precies nodig hebt. Dit wordt allemaal vooraf duidelijk besproken zodat je niet zomaar voor onverwachtse kosten komt te staan!

Een redelijk deel! Zoals je al zegt dit is jouw webshop, en jou bijdrage en meninig is curciaal bij het ontwerpen van je webshop. We zullen vooraf beginnen met veel vragen over wat je nodig hebt en wat je graag wilt terug zien. Samen zullen er voor zorgen  je er 110% blij mee bent!

Laten we er over praten.

Heb je vragen over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen, wil je advies over wat je nou precies nodig hebt, of wil je gewoon even iets meer informatie over ons hebben? Vul dan dit formulier in en we zullen je binnen 24 uur bereiken om al je vragen te beantwoorden.