110Procent

Wij zorgen er voor dat je met behulp van SEO ook te vinden bent

Waarom heb je
SEO nodig?

Een moderne en professionele website is alleen maar het begin. Nu gaat het harde werk beginnen, jij wilt natuurlijk boven aan Google, Bing en andere zoekmachines staan. Dat kan met SEO!

Neem even een moment en besef wat je allemaal zou kunnen bereiken als je bovenaan Google staat met een betrouwbaar team van SEO Experts aan je zijde. Je zou kunnen focussen op wat jou bedrijf van jou maakt en wij zullen er voor zorgen dat je daadwerkelijk online te vinden bent.

Met SEO zorgen wij er voor dat zoekmachines jou website al eerste aantonen wanneer iemand naar een dienst of product van jou zoekt. Dit doen door te optimaliseren voor de juiste zoekwoorden en je website aantrekkelijk maken voor de zoekmachines. SEO is geen grap en wordt bij veel bedrijven steeds duidelijker waarom het van belang is. Het is waar je elke dag aan moet werken om op de eerste plaats te komen en vervolgens ook op de eerste plaats te blijven. Wij er dan ook voor dat jij met jouw website boven aan de zoekmachines komt te staan.

Samen met 110Procent kan jij er voor zorgen dat je website gezien wordt door zoveel mogelijk bezoekers.

SEO Websites

110Procent
Kwaliteit

Al onze diensten worden specifiek aangepast voor jou en jouw bedrijf, hiermee zorgen we er voor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt!

Wat doen wij
voor jou?

Je website adverteert je bedrijf 24/7 en in het is meestal de eerste indruk die klanten krijgen als ze zoeken naar jouw bedrijf online. Daarom wil je natuurlijk boven aanstaan. Samen met ons kunnen we er voor zorgen dat je altijd makkelijk te vinden bent voor klanten die opzoek zijn naar jou diensten/producten. Wij doen dit door middel maandelijkse SEO, dit heeft veel verschillende stappen maar in eerste instantie maken wij gebruik van pagina optimalisatie, we zorgen er voor dat je teksten constant up to date zijn en dat je afbeeldingen goed bij je pagina passen. Wij kijken ook naar de opmaak van de pagina en dat er niet buiten het kader van je website valt. Daarnaast zullen we je website ook optimaliseren voor zoekwoorden. Hiermee kan je voor specifieke zoekwoorden op #1 komen te staan. Met ons uitgebreide systeem kunnen we alle relevante zoekwoorden voor jou bedrijf vinden en rapporteren, hiermee kunnen we een plan maken om deze zoekwoorden maandelijks te optimaliseren zodat je steeds meet SEO gefocust bent.

Heb je nog enige vragen over hoe wij jou zouden kunnen helpen? Voel je dan vrij om een bericht te sturen, wij zullen geheel gratis een scan doen van jou website en aangeven wat je zou kunnen veranderen om je SEO te verbeteren! We zouden het fantastisch om aan jou website te mogen werken en je zo op #1 te krijgen.

Veelgestelde vragen

SEO is te vergelijken sporten, als je 12 maanden lang sport dan heb je een zeer goede vorm en zelfs als je 3 maanden niet sport dan zal je een redelijke vorm houden. Je resultaten zullen na mate er meer tijd over gaat ook dalen en dan hebben en dan moet je weer hard aan de slag.

Het zelfde geldt voor SEO. Alles wat we doen is permanent en voor lange termijn. Je compititie zal natuurlijk ook proberen om hoger te komen staan. Als dit gebeurt na dat je campange is afgelopen geef eens dan een melding en wij zullen het voor je regelen.

Nee. Ons SEO team hebben vertrouwen in dat we je kunnen helpen. Daarom zijn onze diensten op maandelijk basis, zodat je altijd kan opzeggen als je niet tevreden bent!

Om dit te kunnen antwoorden zal ons SEO team wat meer informatie over jouw bedrijf moeten hebben. Wat we door de jaren heen hebben gezien is dat veel campanges falen omdat ze niet de juiste inschatting in het hoeveelheid werk maken.

Dat gezegd te hebben onze SEO campanges beginnen van €250 per maand zonder vast contract.

Om dit te beantwoorden moeten we kijken naar waar je vandaag de dag staat, wat voor SEO er vooraf als is gedaan en hoe jouw compitie er uit ziet.

De basis vuistregel is dat meeste websites binnen 3 maanden van de 2 pagina naar de eerste kunnen komen. Hoewel als het om een splinter nieuwe website gaat dan kan dat als snel 6+ maanden duuren om op de eerste pagina te komen en hoog te score voor competitive zoek woorden. 

Gedurende deze tijd zullen je leads en webverkeer geleidelijk toenemen maar de grote slagen komen pas als je op de bovenste helft van de eerste pagina komt.

Laten we er over praten.

Heb je vragen over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen, wil je advies over wat je nou precies nodig hebt, of wil je gewoon even iets meer informatie over ons hebben? Vul dan dit formulier in en we zullen je binnen 24 uur bereiken om al je vragen te beantwoorden.